Logo Kurier Iławski

Pierwsza strona
INFORMACJE
Opinie
Kurier Zdrowia i Urody
Papierosy
CENNIK MODUŁOWY
Ogłoszenia drobne
Ogłoszenia modułowe
Stopka
Wyszukiwarka
FORUM

INFORMACJE
Chciał podpalić żonę...?!
Wysadzili bankomat
Zginęli oboje pod kołami pociągu
Droga ekspresowa S5. Wybrano korytarz Ostróda-Grudziądz
Komu renta alkoholowa
Czy pogrąży nas paraliż drogowy?
Jakub Kaska nowym dyrektorem centrum sportu i turystyki
Hulajnoga na szczycie lokalnej drabiny problemów
Dajemy chorym światło
Nowy komendant policji ma głos!
Skłóceni przez drogę ekspresową
Grypa rozkręca się na rekord
Personalny skandal w policji powiatu
Tragedia między peronami dworca kolejowego PKP
„Czas na naszą historię”
Nie żyje burmistrz MAREK ŻYLIŃSKI
Czarna seria zatruć dzieci
Zły dotyk pana nauczyciela wuefu
Alkoholu nie kupisz nocą
Silna kobieta z talentem
Więcej...

Forum

33176. 
Odnośnie wpisu numer: 33150

Pan szanowny Starosta Powiatu Marek Polański tak hojnie wynagradza publicznymi pieniędzmi z nieswojego [...], to ja też poproszę 25 tysięcy złotych.
Za te pieniądze, które są kupuje się sprzęt do ratowania życia, tworzy nowe etaty, a nie nagrody sobie daje.
To jakaś kpina!
[...] Ludzie, jakie zyski...?! Jaka nagroda...?! Za co...?! Chyba że radni dadzą to z własnych kieszeni.
Radni i Starosta zapominają o jednej zasadniczej rzeczy. Zostali wybrani przez mieszkańców i obywateli miasta. Na aut łatwo wylecieć, nie mam czasu bo zajął bym się tą sprawą "nagrody" i wieloma innymi. [...]
 mieszkaniec
 Iława, Poniedziałek 08-06-2015

33175. 
Odnośnie wpisu numer: 33171

My radni [...] możemy zrobić taki wiatrak w Radzie Miasta, że mieszkańcy Iławy popamiętają nas do końca swych dni.
Po pierwsze: możemy podnieść sobie dietę do 6 tys. zł minimum.
Po drugie: Burmistrzowi podnieść do 50 tysięcy, też minimum.
Po trzecie: zablokować odwołanie radnego Sochackiego z Komisji Rewizyjnej i innych funkcyjnych w Radzie, by dociągnęli do końca tej kadencji w spokoju.
Po czwarte: możemy wreszcie zwołać referendum w sprawie odwołania samych siebie, jako głos solidarności z oczekiwaniami społecznego zapotrzebowania na zmiany.
Nas nie ruszy nawet Kukiz, ani jego ferajna zbuntowanych, ani nikt, nawet kardynał z Krakowa. Posłuchamy jeno Dudy, com na Prezydenta Polski wybrali.
 radny środka
 Iława, Poniedziałek 08-06-2015

33174. 
Odnośnie wpisu numer: 33166

...to znaczy tylko tyle, że ta Pani nie umie zarządzać szpitalem, nie zna jego potrzeb, nie wie, co jest potrzebne lekarzom i pielęgniarkom do skutecznego i nowoczesnego leczenia pacjentów albo zwyczajnie ignoruje dezyderaty personelu w sprawie potrzebnych leków, aparatury diagnostycznej oraz zatrudnienia.
 BMX
 Szałkowo, Niedziela 07-06-2015

33173. 
Odnośnie wpisu numer: 33164

Nie wydaje mi się żebym miał kłopoty ze zrozumieniem słowa pisanego. Ty zaś najwyraźniej masz kłopoty ze zrozumieniem uczuć innych ludzi, którzy nie wszyscy są tacy jak Natasza z Jej odczuciami.
I na koniec dobra rada – nie musisz na każdym kroku obrażać ludzi nieco inaczej czujących niż Ty i z taką radością i zapałem zajmować się węszeniem wokół.
I nie kieruj się także w swym życiu jedynie cytatami z literatury takiej czy innej, lepszej lub gorszej. Obok literatury są bowiem jeszcze prawdziwe ludzkie emocje i uczucia, których źródłem nie musi być koniecznie zaraz fałsz i obłuda. Powodzenia...
 iławianin [46]
 Iława, Sobota 06-06-2015

Fatal error: Call to undefined function autolink() in /guestbook.php on line 1288

33172. 
POpłuczyny polityczne idą do boju wyborczego.